Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Més de 200 jugadors i jugadores participaran a la nova Lliga Social de Pàdel del club

La Lliga de pàdel 2022, batejada aquest any sota el nom de Lliga Social Golf Costa Daurada -per ser exclusiva per socis de la secció de pàdel del Golf Costa Daurada- donarà el tret de sortida el proper dimarts 1 de març i finalitzarà amb una gran festa de cloenda el proper 17 de juliol. “Esperem que aquest any el Covid no ens faci la guitza i puguem celebrar-ho tots junts amb un gran sopar a la fresca”, assenyala Xavi Pueyo, responsable de la secció. 

 

La Lliga, que busca convertir-se en una cita de primer nivell dins el calendari esportiu del Club, comptarà amb la participació de més d’un centenar de parelles del club –dos cents jugadors i jugadores-, repartides en 10 categories masculines, femenines i mixtes. 

 

La principal novetat d’aquesta temporada será el punt d’or, amb la qual cosa s’homologarà a la normativa dels diferents tornejos i campionats que organitza tant la Federació Catalana de Pàdel, FCP, com les Sèries Nacionals de Pàdel, SNP.

Els guanyadors de cada categoría s’emportaran una Masterclass de pàdel gratüita amb la seva parella, a més d’un esmorzar de forquilla i ganivet.