Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

135 parelles disputaran el Gran Slam de Pàdel del Golf Costa Daurada

Del 4 a l’11 de juliol es podrà gaudir del joc de primeres espases i grans noms del WPT com Tonet Sans, Enric Sanmartí, Eva Gayoso o Anna Cortiles

 

Qui vulgui competir en un torneig federat únic o vulgui veure en acció a jugadors referents del World Padel Tour té una cita al Golf Costa Daurada dels dies 4 al l’11 de juliol. Aquells dies les set pistes panoràmiques del Tarragona Sports Center, situades en plena natura, acolliran el Gran Slam del Circuit Absolut de la Federació Catalana de Pàdel, FCP, amb el bo i millor d’aquest esport.  

 

Un cop tancades les inscripcions, 135 parelles de diferents categories hi han confirmat la seva assistència, la qual cosa farà que per afluència i nivell de joc el Golf Costa Daurada sigui aquells dies l’epicentre del pàdel català. 

 

Com explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del gimnàs DIR, “vindran a competir jugadors com Tonet Sans, millor jugador de Tarragona i actual número 45 del rànquing WPT; Enric Sanmarti, millor jugador català de tots els temps, que farà parella amb Tonet Sans; Anna Cortiles actual número 32 del rànquing WPT, millor jugadora de Tarragona que farà parella amb Jessica Castelló. Altres parelles destacades i jugadors del WPT seran Rubén Rivera/Toni Bueno, Andrés Britos/Marc Quílez, Sandra Vellver/Marina Guinart. Eva Gayoso, ex número u mundial jugarà amb Xània Clascà.  

 

Val a dir que es destinaran més de 5.000 euros en metàl·lic en premis, a més de material esportiu, pels guanyadors/res de cada categoria i sorteig de regals entre tots els inscrits. A més, es regalarà una paletilla a les parelles sòcies del Golf Costa Daurada que assoleixin el millor resultat en cadascuna de les categories.