Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

150 nens i nenes a la Festa de Fi de Curs de les Escoles de Pàdel i Tennis

Més de 150 nens i nenes han participat a la Festa de Fi de Curs de les Escoles de Tennis i Pàdel del Golf Costa Daurada. Una cita que ha estat farcida d’activitats, bon ambient i que ha servit por posar la cirereta a una temporada que ha fet palesa la vitalitat de les àrees de formació, per al més menuts i joves, en les disciplines de pàdel i tennis.

 

El moment xocolatada, respectant les mesures anticovid, ha estat un dels més concorreguts, com també ho han estat les activitats que s’han organitzat a l’aire lliure com ara el mini pàdel i el mini tennis entre pares i fills, la gimcana per equips o el lliurament de notes i diplomes.

 

Els més joves tenen una nova cita amb el Golf Costa Daurada a partir del 28 de juny, quan es donarà el tret de sortida al Stage d’Estiu. 

 

D’altra banda, les Escoles tornaran al mes de setembre i ho faran amb moltes novetats i la vista posada en superar els objectius assolits en aquesta temporada. Tant és així que s’estima un creixement del 25 per cent en el nombre d’inscrits a pàdel, que ara és de 50 (entre Escola base, perfeccionament i competició). Sumats els alumnes de tennis, la xifra superarà els 200 nens i nenes.