Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

24 parelles juguen la Pool de Sant Jordi de Pàdel

La Pool de Sant Jordi, el primer campionat mixt de l’any de la Secció de Pàdel del Golf Costa Daurada, ha deixat un gran sabor de boca a les 24 parelles participants.

En l’àmbit esportiu, la parella formada per Bea Martínez i Toni Pelegrina s’han emportat el títol de Campions de Primera categoria i un menú per a dues persones al restaurant 4 Makis, després de superar a la final a Marta Navarro i Aitor Parra.

A Segona categoria, el títol ha anat a parar a mans de Sara Ruiz i Agustín Soler, que s’ha desfet de Cristina Díez i David González a la final. Un resultat que té com a recompensa un menú al Restaurant Casa Balcells.

A Tercera, Blanca Castro i Jorge Olivar s’han convertit en els flamants Campions de la prova després de superar en una disputada final a Gemma Ruiz i Franc Gonçalves. Els guanyadors de la prova gaudiran d’un menú al Restaurant Hola Playa.

La tercera Pool de la temporada, coneguda amb el nom de Botifarrada, tindrà lloc el divendres 31 de maig. Un campionat que donarà el tret de sortida a les tardes a la fresca al Club i estarà obert a tot tipus de jugadors de tots els nivells, que podran inscriure’s en categories femenines, masculines i mixtes.

Mira totes les fotografies de la Pool de Sant Jordi:

PÀDEL – POOL DE SANT JORDI 04/05