Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

300 padelers omplen el Grand Slam Unic Events

El Grand Slam Unic Events Black Crown ha finalitzat la seva segona edició al Golf Costa Daurada amb un èxit rotund de participants. Fins a 300 jugadors i jugadores s’han donat cita al certament disputat a les set pistes panoràmiques del Club.

Els campions de les cinc categories masculines i quatre femenines s’han emportat una pala Black Crown Wolf. Mentre que els subcampions i subcampiones han marxat amb una motxilla Black Crown Planet.

En el terreny esportiu, els millors en categoria masculina han estat Eric Oya i Unai Miras, que s’han desfet en tres sets a la final de la parella formada per Marc Arbúcies i Arnau Vidal.

En categoria femenina, la parella formada per Marga Vinaixa i Mireya Ropero s’ha endut la victòria final en tres igualats sets davant de Pili Vacas i Laia Llaó.

El torneig ha finalitzat amb un gran sorteig de regals de la marca Black Crown, com la pala Black Crown Piton Air.

Seguim perquè el calendari esportiu del Club no s’atura. Del 9 al 15 de juliol viurem una de les setmanes més espectaculars de l’any amb l’organització de la segona edició del Torneig Social Parella de l’Any, que ve amb grans sorpreses gastronòmiques per a tots els qui s’animin a participar-hi.

 

Consulta totes les fotografies de l’entrega de premis aquí:

PÀDEL – GRAND SLAM UNIC EVENTS 10/06 A 18/06