Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

300 persones pregunten: “Quan serà la propera Pool Party?”

S’havia plantejat com un tast. I la realitat va superar totes les expectatives. Més de 300 persones van assistir a la primera Pool Party del Golf Costa Daurada. De fet, a aquesta primera en seguiran d’altres al llarg de la temporada. Hi estem gairebé obligats, ja que la majoria d’assistents estaven interessats en saber: “quan serà la propera Pool Party”.

Hi va haver festa, molta festa. Música, molta música. Beguda i refrescos, molts. Brasa, molt bona brasa, de fet es van exhaurir les existències. Però el que va destacar més va ser el magnífic ambient i sintonia. De fet, es va crear un ambient únic, gairebé màgic, al voltant de la piscina d’aigua salina, les meravelloses vistes al Mediterrani a través de la natura, la posta de sol, l’organització… tot va anar tan bé que no ens sorprèn gens que els qui ens van acompanyar en tinguin ganes de més. I els qui no van venir vulguin reviure l’experiència.

Si l’escenari era espectacular per la seva ubicació i la puntual decoració destacava en la cura pel detall el públic va fer la resta, amb un dress code per l’ocasió.

Els més puntuals van gaudir d’una primera sessió d’acústica ambiental a partir de les 19 hores amb DJ Percu. Va ser, però, a partir de les 20 hores quan es va produir un dels moments més esperats, amb un directe de percussió que va fer les delícies de tots els convidats.

Seguidament va ser el torn de rememorar les tendències més populars del panorama musical nacional i internacional del moment, juntament amb algunes de les cançons i himnes que ens han acompanyat els darrers quaranta anys i que van animar a joves i grans durant les últimes dues hores de celebració.

Entre ball i ball,  un photocall per immortalitzar el moment, obsequi per a tots els assistents, snacks de benvinguda, còctels i carn a la brasa. I la pregunta que haurem de respondre: “Quan serà la propera?”.

 

Si vols veure totes les fotografies de l’esdeveniment entra al següent enllaç:

POOL PARTY 14/06