Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

40 padelers del Golf Costa Daurada gaudeixen de totes les novetats de Black Crown

Els amants del pàdel han gaudit de valent de les novetats que la marca Black Crown ha presentat al Golf Costa Daurada.

Patrocinador oficial de la secció de pàdel del Club, Black Crown ha mostrat pales tan  esperades com la Piton Premium, la Piton Attack 15K o la Piton Air, que han sorprès positivament pel seu tacte i rugositat als prop de mig centenar de socis que han pogut testejar-les.

I no només això, també han tingut l’oportunitat de realitzar una Masterclass de Pàdel amb la presència del màxim exponent del pàdel català de la història com és l’Enric Sanmartí, número u de Catalunya, i dos de les joves promeses més importants de Catalunya: l’Ainara Pozuelo i l’Anna Ortiz.

“Per nosaltres és una gran satisfacció que Black Crown ens hagi escollit, novament, per presentar totes les seves novetats i comptar amb la presència de tres jugadors excepcionals i referents en el món del pàdel català com són l’Enric, l’Ainara i l’Anna”, ha explicat Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR del Golf Costa Daurada.

La jornada ha arrencat a les 10 hores amb la foto de família i la presentació dels tres jugadors representants de la marca, dins i fora del país. A continuació, quatre torns d’entrenaments de 15 minuts dividits en grups de tres persones cadascun d’ells, han aconseguit fer les delícies dels jugadors afortunats.

L’acte ha finalitzat amb el sorteig de material Black Crown i una botifarrada per a tots els assistents.

Consulta totes les fotografies de l’esdeveniment aquí:

PÀDEL – CLÍNIC BLACK CROWN 07/04