Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

500 nens ja han viscut l’experiència del Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada 

L’elevat ritme d’inscripcions, fins i tot mesos abans de l’inici de l’estiu, ja avançava que l’edició d’enguany del Stage del Golf Costa Daurada superaria totes les previsions.

I quan només portem tres setmanes, del total de deu de que constarà el Stage, ja podem dir que els pronòstics s’han fet bons i ja hem atès a més de 500 nens i nenes que ens han triat per l’originalitat de la nostra proposta, la varietat d’esports a practicar, les sorpreses setmana rere setmana, el magnífic ambient i un entorn privilegiat en plena natura.

Sense descuidar que l’organització, l’elevat nombre de monitors i l’atenció personalitzada als menors han estat i són aspectes definitius per convèncer als pares.

Tot això està consolidant al Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada com l’autèntic referent dels campus i casals que s’organitzen a les Comarques de Tarragona.

Et recordem que si vols que els teus fills visquin el millor estiu de la seva vida encara pots inscriure’ls al Stage. Una proposta esportiva, social i de lleure que va començar el 26 de juny i clourà l’1 de setembre, en total 10 setmanes d’experiències úniques, adaptades i tematitzades per a nens i nenes de 3 a 16 anys.

Fes clic a l’enllaç si vols saber-ne més: https://golfcostadaurada.com/events/stage-destiu-2023/