Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

60 padelers gaudeixen del Christmas Day  

De la mà de Màximum Pàdel Tour, més de mig centenar de padelers i padeleres han acomiadat l’any al Golf Costa Daurada amb el Christmas Day, un actiu torneig de pàdel ben acompanyat d’un plat de fideuada i beguda.

A primera categoria masculina, la parella Xavi Pueyo i Kiko Meléndez s’han endut el premi gros davant de Miquel Curto i Josep Freixas.

Pel que fa a segona categoria femenina, Meritxell Bujons i Andrea Sánchez s’han coronat com la millor parella, davant de Maria Álvarez i Raquel Aunós.

I en tercera masculina, Cristian Giménez i Miguel Ángel Silvestre han superat a Lluís Espuña i Alexis Reales. A quarta masculina la parella Joan Pellejà i Joan Pellejà Jr s’han convertit en els reis de la categoria després de superar a Sergio Arroyo i Javier Romero a la final.

La secció de pàdel del Golf Costa Daurada tanca l’any després d’haver organitzat més d’una vintena d’activitats, tornejos de primer nivell com el Campionat de Catalunya Absolut per Parelles i la participació de més d’un centenar de jugadors i jugadores del Club a les diferents competicions oficials per equips.

En aquest enllaç hi tens totes les fotografies: 

PÀDEL – CHRISTMAS DAY 23/12