Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

70 persones s’apunten a la combinació de pàdel i botifarrada

La Pool de Pàdel Botifarrada, el cinquè campionat de l’any i primer torneig a la fresca de la temporada de la Secció de Pàdel del Golf Costa Daurada ha deixat, justament, un molt bon gust de boca als 70 inscrits.
Ha estat una reeixida barreja de música esport i gastronomia. En aquest cas, botifarrada amb pa amb tomàquet, beguda i tres partits per temps.
Destacar que, en l’àmbit esportiu, la parella formada per Pablo Vizcaíno i Xavi Pueyo s’han emportat el títol de Campions de Primera categoria després de superar a la final a Sergi Centelles i Oscar Orejudo.
A Segona categoria, el títol ha anat a parar a mans de Javier Del Peso i Roger Del Peso, que s’han desfet de Lam Wong i Carlos Izquierdo a la final.
A Tercera, la parella femenina formada per Laura Martí i Carmen Monfort s’han convertit en les flamants Campiones de la prova, després de superar en una disputada final a Ignacio Díaz i Edu García.
A Quarta, Lucía Rosal i Silvia Marsal han aconseguit el títol després de vèncer a María Miranda i Vivi García a la final.
Cal recordar que la propera cita de la temporada tindrà lloc el dissabte 15 de juny amb el Torneig Quatre Estacions. Un campionat que estarà obert a tot tipus de jugadors, sigui quin sigui el seu nivell, que podran inscriure’s en categoria femenina, masculina i mixta. La gastronomia hi tindrà també un pes determinant.
Aquí hi tens totes les fotografies de la Pool de Pàdel Botifarrada:
https://golfcostadaurada.com/galeria/padel-pool-de-padel-botifarrada-31-05/