Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

80 nens i nenes fan gran el Mini Màximum del Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada ha acollit una nova edició del Circuit Salting Tarraco Mini Màximum, un circuit juvenil dirigit a la pedrera i a les futures promeses del pàdel tarragoní, que ha comptat amb la presencia de més d’una vuitantena de jugadors i jugadores d’entre 7 i 17 anys.

Durant dues jornades de joc, degut a la interrupció per la pluja, els participants han gaudit de tres partits per temps amb punt d’or.

La competició, dividida en quatre categories: avançada, mitja, baix-mitja i iniciació, ha coronat a les parelles Godia-Armengol, Hernández-Mestre, Mateu-González i Sabio-Codoñer, respectivament, després d’una fase final al millor d’un set. Menció especial mereixen els jugadors del Club, Oriol Mestre i Álvaro Hernández, que s’han proclamat Campions en tercera categoria. I Marc Cadena, finalista en primera categoria.

Val a dir que els campions, campiones, subcampions i subcampiones de cada categoria han rebut com a premi viure una experiència única a Salting Tarraco. També s’han sortejat dues motxilles paleters Siux entre tots els inscrits.

 

Consulta totes les fotografies dels guanyadors i guanyadores aquí:

PÀDEL – SALTING TARRACO MINI MAXIMUM 20/05