Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

A un pas de l’ascens a l’Interclubs de Pitch & Putt

La setena i penúltima prova de l’Interclubs de Pitch & Putt ha deixat sensacions agredolces entre els equips de casa.

L’equip Costa Daurada La Pastoreta-Vilafortuny, de la la Segona Divisió Oest, ha finalitzat la jornada al camp barceloní del Pitch & Putt del Vallès Golf en tercera posició, empatat a punts amb el segon classificat i a només un punt del primer lloc. Un resultat que deixa l’ascens a la màxima categoria a un pas quant només queda una jornada per disputar-se.

L’altre representant de casa a la categoria, l’equip Costa Daurada, va obtenir un resultat de cinc cops sota del camp que els manté a la sisena posició de la classificació general.

Pel que fa als dos equips de Quarta Categoria, ambdós continuen a les places d’honor de la classificació.

L’equip Paulson AM Costa Daurada, del G3 de la Quarta Divisió Centre, ha finalitzat quart classificat de la prova parcial al camp del Club Tennis Mora i segon a la classificació general. Un resultat que li permet somiar amb l’ascens de categoria a l’última jornada.

En una condició similar es troba l’altre integrant de la categoria, el Costa Daurada Tecafric, adscrit al grup G1 de la Quarta Divisió Centre, que ha finalitzat en vuitena posició al camp barceloní del Pitch & Putt Teià, la qual cosa el situa tercer a la general. A l’última prova buscaran recuperar el segon lloc de la classificació que els permeti assolir l’ascens a tercera.

Per la seva banda, l’equip sènior del Golf Costa Daurada ha començat amb bon peu la primera jornada de l’Interclubs celebrada al camp de Pitch % Putt Can Mascaró. Enquadrat al grup oest de Divisió d’Honor, l’equip liderat per Jesús Sánchez ha segellat un meritori cinquè lloc, empatant a punts amb el quart classificat i quedant a només dos punts del tercer lloc. Menció especial es mereix el jugador de la casa Manolo Ibáñez, que ha aconseguit un Hole in One al forat 10 del camp.