Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

A un pas de les Intersèries de Pàdel

Els equips de pàdel del Golf Costa Daurada han posat punt i final a la temporada de les Sèries Nacionals de Pàdel, SNP, després de caure al Play Off Zonal de Tarragona.

L’Equip Femení A ha disputat una eliminatòria molt igualada davant del Positive Pàdel als quarts de final de la categoria 1.000, que s’ha acabat emportant l’equip rival. 

Les jugadores del B han fregat el pas a la següent ronda de la competició, la Fase d’Intersèries de Catalunya, després de superar les rondes de quarts de final i semifinals i caure a la final del Play Off davant el Club Pàdel Passamaner A, en categoria Future.

En categoria masculina, els jugadors del B han buscat el pas a les semifinals del campionat en categoria 500 davant del Tarragona Pàdel Indoor. Una eliminatòria molt ajustada ha deixat sense opcions a l’equip per lluitar per una plaça per la final del Play Off.

Des del Golf Costa Daurada volem agrair l’esforç i el compromís de tots els jugadors i jugadores que han pres part en aquesta competició defensant els colors del Club.

Aquí hi trobaràs les fotos:

PÀDEL – PLAY OFF ZONAL TARRAGONA SNP 06/04 – 07/04 i 13/04 – 14/04