Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Al Stage d’Estiu saltarem fins a Aerojump Tarraco, el trampolí més gran de Tarragona

El Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada es prepara per a un mes de juliol farcit d’activitats i novetats. Sense deixar de banda el pàdel, el tennis o el golf, tots els joves d’entre 9 i 16 anys gaudiran d’activitats extraordinàries fora del recinte esportiu del Club, com ara al Jungle Trek de Tamarit, la Banana Boat a la Platja Llarga de Tarragona o l’AeroJump Tarraco, als afores de Tarragona.

Així, doncs, durant la tercera setmana de juliol, tots els nens i nenes que s’inscriguin al Stage gaudiran del Trampoline Park més gran de les Comarques de Tarragona. Una experiència inoblidable plena de diversió i seguretat i on podran posar en pràctica tota la seva imaginació a les piscines d’escuma, llits elàstics, circuit d’obstacles a l’aire, Slam Dunk, basquet smash, tirolines, rocòdrom i la zona lliure de salts.

Si vols que el teu fill/a visqui una experiència única fent salut i noves amistats, inscriu-lo al Stage d’Estiu del Golf Costa Daurada mitjançant els següents enllaços:

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ STAGE MULTIESPORTIU KIDS  (dirigit als menors de 3 a 8 anys, nascuts entre el 2016 i el 2021, inclosos)

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ STAGE MULTIESPORTIU JOVE  (pels nens i nenes entre 9 i 16 anys, nascuts entre el 2008 i el 2015)