Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Álvaro Terreros, director tècnic de Special Olympics, visita el Golf Costa Daurada 

L’Escola de Tennis Adaptat del Golf Costa Daurada ha rebut una visita molt especial, ni més ni menys que Álvaro Terreros, director tècnic de Special Olympics.

Terreros ha conegut de primera mà i s’ha interessat per la metodologia d’entrenament que s’imparteix conjuntament amb el Club Esportiu Solc. Una col·laboració que va començar fa quatre temporades.

Golf Costa Daurada forma part del projecte Más que tenis,  juntament amb 32 clubs d’arreu del territori nacional, i disposa d’un equip tècnic de professionals experimentats que s’encarreguen de potenciar la vessant social i esportiva d’un grup de deu jugadors i jugadores de capacitats diverses del Club Esportiu Solc.

Recentment,  van participar al VII Torneig Nacional Special Olympics disputat a la Rafa Nadal Academy de Manacor i organitzat per la Fundació Rafa Nadal. Una iniciativa que el Club vol seguir promovent durant moltes temporades més.

La trobada amb Álvaro Terreros ha comptat també amb la presència de Serapi Colombo, director de l’Escola i el Club Esportiu Solc.