Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Amarats de solidaritat a favor dels refugiats d’Ucraïna

La primera de les tres gran cites solidàries a favor dels refugiats d’Ucraïna no ha pogut començar de millor manera. Tot i que les condicions meteorològiques no eren pas les més idònies, un total de 70 grans solidaris i solidàries han participat al Torneig de Pàdel Stop War. 

 

Han quedat amarats per la pluja caiguda, però el compromís valia la pena, ja que els fons recaptats en aquest torneig es lliuraran a ACNUR, Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats, per contribuir a pal·liar el patiment dels refugiats ucraïnesos. 

 

Les dues properes cites solidàries del Golf Costa Daurada tindran lloc els dies 21 d’abril amb el Torneig de Golf Stop War i el Torneig de Pitch & Putt Stop War, el mateix dia.

 

Recorda que també pots fer les teves donacions a l’urna que trobaràs a la Recepció o bé adquirir la samarreta solidària, dissenyada per a l’ocasió.

 

Des del Golf Costa Daurada us volem agrair, molt sincerament, la vostra solidaritat.

 

+ Notícies relacionades: https://golfcostadaurada.com/es/golf-news-post/191/golf-costa-daurada-signa-un-acord-amb-acnur-a-favor-dels-refugiats-d-ucraina

+ Mira les fotos: https://golfcostadaurada.com/es/show-photoset/72177720298006453