Amb el Consell Comarcal (CCT)

LA CIUTAT ESPORTIVA TARRAGONA I EL CATLLAR ES DÓNA A CONÈIXER AL CONSELL COMARCAL DEL TARRAGONÈS

El nou projecte de Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar s’ha donat a conèixer al Consell Comarcal del Tarragonès (CCT) amb la voluntat de treballar conjuntament. El responsables d’aquesta iniciativa han explicat a Daniel Cid, president del CCT, els detalls d’un projecte immers en la primera fase de les obres.

La trobada, ha comptat amb la presència de Joan Monzó, gerent de la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar; de Fabian Escudé, director financer i d’Agustí Mallol, assessor del projecte. Durant la reunió, els representants de la Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar han exposat a Daniel Cid la voluntat d’obrir la instal·lació a tota la ciutadania de Tarragona i també el projecte de Mas d’en Sorder, que recentment ha rebut llum verda per part del consistori tarragoní, qui ha aprovat provisionalment la modificació del POUM.

La Ciutat Esportiva Tarragona i El Catllar disposarà d’un camp de Pitch&Putt, de 7 pistes de pàdel, un gimnàs DiR i una piscina. L’objectiu del projecte és ser un referent per la pràctica esportiva per les famílies tarragonines i pel sector turístic.

Con el Consejo Comarcal (CCT)

LA CIUDAD DEPORTIVA TARRAGONA Y EL CATLLAR SE DA A CONOCER EL CONSEJO COMARCAL DEL TARRAGONÉS

El nuevo proyecto de Ciudad Deportiva Tarragona y El Catllar se ha dado a conocer al Consejo Comarcal del Tarragonès (CCT) con la voluntad de trabajar conjuntamente. Los responsables de esta iniciativa han explicado a Daniel Cid, presidente del CCT, los detalles de un proyecto inmerso en la primera fase de las obras.

El encuentro, ha contado con la presencia de Joan Monzó, gerente de la Ciudad Deportiva Tarragona y El Catllar; de Fabian Escudé, director financiero y de Agustí Mallol, asesor del proyecto. Durante la reunión, los representantes de la Ciudad Deportiva Tarragona y El Catllar han expuesto a Daniel Cid la voluntad de abrir la instalación a toda la ciudadanía de Tarragona y también el proyecto de Mas d’en sorda, que recientemente ha recibido luz verde por parte del consistorio tarraconense, quien ha aprobado provisionalmente la modificación del POUM.

La Ciudad Deportiva Tarragona y El Catllar dispondrá de un campo de Pitch & Putt, de 7 pistas de pádel, un gimnasio DiR y una piscina. El objetivo del proyecto es ser un referente para la práctica deportiva para las familias tarraconenses y el sector turístico.