Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Aprofita, tens una sessió gratuïta de fisioteràpia

El mes de maig arriba carregat de sorpreses i promocions al Golf Costa Daurada. I és que durant tot el mes, el nou servei de fisioteràpia oferirà una sessió gratuïta per a tots els clients que en contractin una altra en un dels següents serveis: esportiu, relaxant, descontracturant, cames i reflexologia podal o cos sencer.

També hi haurà la possibilitat d’adquirir un bo de cinc sessions a un preu molt reduït.

Amb l’objectiu de seguir ampliant el catàleg de serveis enfocats a la salut del cos, la millora del rendiment i la prevenció i tractament de lesions, Golf Costa Daurada ha ampliat l’àrea de fisioteràpia incloent-hi noves especialitats com ara la fustateràpia corporal o la presoteràpia. Dos serveis que inclouen fins a 20 euros de descompte per a tots els qui adquireixin un bo de cinc sessions abans del 31 de juny.

L’ampliació d’aquesta àrea de salut coincideix amb el fitxatge de Joan Sabaté, fisioterapeuta i professional amb una àmplia experiència, que a partir de l’1 de maig s’encarregarà de la millora de la salut i el benestar de tots els socis i clients que s’apropin fins a la seva consulta al Club.

Per formalitzar les reserves cal demanar cita prèvia trucant al 629 912 867 .