Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

T’esperem al Fit Group Training, el nou servei prèmium del Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada estrena un nou servei d’entrenament exclusiu per a tots els esportistes que busquin millorar, recuperar o esprémer al màxim el seu rendiment esportiu. Conegut com a Fit Group Training va dirigit a grups reduïts de entre tres a sis persones que persegueixin un objectiu comú de millora.

Aquí tens alguns dels avantatges de la nova proposta:

  • Possibilitat de treballar objectius concrets amb persones que tenen el mateix objectiu que tu.
  • Guia i supervisió constant d’un entrenador professional i expert en fitness que ajuda als integrants a assolir els seus objectius de forma segura d’acord al seu nivell.
  • En ser una sessió grupal, la motivació i la diversió augmenten per la interacció i el tracte continuat durant les diferents sessions.
  • Possibilitat de crear grups a demanda de client que de forma individual o amb amics i companys de feina, volen treballar el mateix objectiu, independentment del nivell.

Les sessions es podran realitzar a la Sala Fitness del gimnàs DiR, a la Terrassa o a qualsevol espai del club, depenent del grup, l’objectiu de la sessió i el criteri del tècnic.

La majoria de les sessions es basaran en l’entrenament funcional guiat pel nostres tècnics titulats que combinaran rutines que treballin amb el propi cos, entrenament en suspensió, pilotes medicinals, kettlebells, sandbags, calaixos de pliometria, cordes de combat i altres materials alternatius.

Si estàs interessat en participar en un entrenament Fit Group Training truca’ns al 977 653 361 o envia’ns un missatge al 607 588 166.