Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Biel Iglesias i Roc Torres es proclamen Campions del Circuit Promeses

Biel Iglesias, jugador de l’Escola de Competició de Tennis del Golf Costa Daurada, ha aconseguit aixecar el títol de Campió de la quarta prova del Circuit Promeses celebrat al Club Tennis Torredembarra en categoria aleví masculí individual.

Cap de sèrie número 1 del torneig, Iglesias s’ha emportat la victòria final després d’aconseguir superar tots els seus respectius rivals a les rondes prèvies. Als vuitens de final per 6 a 0 i 6 a 1 davant de Magí Busquets. Als quarts de final enfront de Martí Plana per 6 a 2 i 6 a 1. Al torn de semifinals davant d’Emilio López per un contundent 6 a 1 i 6 a 0. A la final, el jugador de casa ha aconseguit desfer la igualada amb un break final per guanyar el primer set per 7 a 5. Un cop d’efecte que ha permès a Iglesias vèncer còmodament el segon set per 6 a 1.

Per la seva part, Roc Torres, també jugador de l’Escola de Competició de Tennis del Golf Costa Daurada, ha pres part al campionat organitzat per la Federació Catalana de Tennis en el que s’ha proclamat Campió del quadre de consolació. Després de perdre a la ronda inicial de torneig davant de Roger Cañellas per 7 a 5 i 7a 6, Torres ha aconseguit guanyar tres partits consecutius que l’han convertit en el millor jugador del quadre.

Menció especial mereixen Pablo Lorenzo i Javier Alfaro que s’han quedat amb la mel als llavis després de perdre a les semifinals en categoria infantil masculí.