Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Black Crown ens tria per la presentació de les novetats de pàdel

Jordi Rovirosa, propietari de Black Crown, ha triat el Golf Costa Daurada per la presentació de les novetats i darreres tecnologies en material de pàdel d’aquesta prestigiosa marca. I el Club ha escollit, mitjançant un sorteig amb força participació, 15 socis i sòcies per prendre part a un clínic on, a més de poder testar el nou material, han pogut jugar i gaudir amb primeres espases d’aquest esport.  

Com explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada, “comptar durant tot un matí amb la presència de tres jugadors excepcionals i referents en el món del pàdel com són l’Enric Sanmartí, número u de Catalunya, el Guillem Figuerola i el Guillermo Casal, actuals desè i dotzè classificats, respectivament, al rànquing absolut català és un regal d’incalculable valor”.

La jornada ha arrencat a les 10,30 hores amb la foto de família i la presentació dels tres jugadors representants de la marca, dins i fora del país.

A continuació, quatre torns d’entrenaments de 25 minuts dividits en grups de tres persones cadascun d’ells, han aconseguit fer les delícies dels jugadors afortunats. I és que tots ells han pogut testar les diferents pales de la marca i enriquir-se dels diferents consells que els hi han donat tant els jugadors professionals com Jordi Rovirosa.

El clínic, que ha continuat amb el partit d’exhibició que ha enfrontat a l’Enric Sanmartí i el Guillem Figuerola amb el Guillermo Casal i el Xavi Pueyo, ha estat seguit, amb molt d’interès, per més de mig centenar d’aficionats.

L’acte ha finalitzat amb el sorteig d’una pala i un paleter Black Crown entre tots els participants, que s’han delectat  amb un pica-pica i showcooking de fideuà elaborat pel xef Pere Martínez, atès que l’acte no només ha estat obert als 15 afortunats, sinó a tots els socis.