Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Blanes ja és a tocar

Els nostres equips federats ultimen la seva preparació per la fase final de la Copa Catalunya amb la participació en els respectius enfrontaments de Lliga Catalana. 

 

L’equip femení A s’emporta la victòria davant el Padel Indoor Baix Penedès B i refem la seva condició d’ascens directe a 2ª categoria.  

 

Les noies de l’equip femení B no poden amb el RC Nàutic Tgn però es mantenen líders de la classificació general empatades a punts amb les tarragonines. 

 

Els nois de l’A’ aconsegueixen un valuós triomf davant el TPI C fora de casa que els permet mantenir-se a dalt de tot de la classificació. 

 

L’equip masculí ‘B’ superen l’eliminatòria davant el Tennis Gandesa i s’aposenten a la primera plaça del grup que dona ascens directe a 3ª categoria. 

 

Els nois de l’equip C compleixen amb l’objectiu marcat i assoleixen els 3 punts que els acosten a les places d’ascens directe. 

 

El proper cap de setmana, els equips femenins i masculins A i B, disputaran a partir de les 9:15h i 11h respectivament, els seus respectius enfrontaments de ¼ de final de la fase final de la Copa Catalunya 2021 que es disputa a les instal·lacions del club Espai Pàdel Blanes.

 

Es tracta d’un dels caps de setmana més importants pels nostres equips. Mai abans havíem assolit l’objectiu de participar a la fase final de la Copa Catalunya i a més a més, fer-ho representats per 4 dels nostres 5 equips federats.

 

Un gran èxit pel club.  

 

 

 

MASCULÍ A

 

 

MASCULÍ B

 

 

MASCULÍ C

 

 

FEMENÍ B