Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Bon paper a la quarta prova de l’Interclubs de Pitch & Putt

Bones notícies pels equips de pitch & putt del Golf Costa Daurada que disputen l’Interclubs de la Federació Catalana. I és que, un cop finalitzada la quarta prova, les sensacions són cada vegada més positives.

L’equip Costa Daurada Tecafric suma una valuosa segona posició a la prova parcial disputada al camp del Pitch & Putt de Lleida amb un total de 230 punts. Un resultat que permet als jugadors de casa pujar fins al segon esglaó de la classificació general del grup G1 de la Quarta Divisió Centre.

L’altre equip de casa a la categoria, el Paulson AM, ha finalitzat la prova disputada al Pitch & Putt Vallromanes en quarta posició, després d’una jornada molt igualada entre tots els equips. Un resultat que manté a l’equip a la part noble de la classificació, només superats pel Mare Nostrum HCP1.

D’altra banda, els dos representants del Golf Costa Daurada a la segona divisió oest de l’Interclubs van competir amb molt bona nota al camp bonÀrea Fundació Sport. Per un costat, l’equip del Costa Daurada, cada vegada més assentat a la categoria i adquirint més confiança i sensacions de joc, va aconseguir una excel·lent classificació parcial després d’adjudicar-se la segona targeta del dia. Un resultat que el catapulta fins a la sisena posició de la general. D’altra banda, l’equip Costa Daurada la Pastoreta-Vilafortuny, escala fins a la tercera posició de la classificació general després d’assolir un meritori cinquè lloc.

Per últim, l’Equip Sènior del Golf Costa Daurada, únic integrant de casa a la Primera Divisió de l’Interclubs, va disputar la sisena prova de la temporada al camp barceloní del Roc3 Pitch & Putt Golf. Una jornada que va deixar una treballada sisena posició per l’equip de casa, permetent aferrar-se a la quarta posició de la classificació general. La propera cita de la temporada es disputarà al camp barceloní del Pitch and Putt Can Rafel el 23 de maig.