Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Bona acollida al Mojito, el torneig de pàdel més refrescant de l’estiu

Després d’un any d’espera, el torneig Mojito Golf Costa Daurada ha tornat a repetir les bones sensacions del curs anterior. I és que bona prova de l’èxit s’ha reflectit amb els més de dos cents participants entre jugadors i públic que s’han reunit al club durant la tarda de divendres per viure una gran jornada de pàdel i ambient social.
 
 
El menú ja es presentava suculent. Una zona habilitada exclusiva per mojitos i barbacoa, i set pistes panoràmiques per gaudir d’un torneig a l’alçada que ha complert totes les expectatives creades. 
 
 
En la vessant esportiva, Pueyo-Garcia en primera categoria, Juncosa-Vidal en segona, i Salazar-Lesan en tercera, han aconseguit coronar-se com a campions del torneig.
 
 
Un ‘súper mojito’ com a recompensa per l’esforç i la tenacitat realitzada durant prop més de sis hores que ha durat el torneig ha estat el desenllaç final a aquest gran dia. 
 
 
A partir del proper dilluns 17 i fins al diumenge 24, Golf Costa Daurada es convertirà en l’epicentre del pàdel català amb l’organització del torneig Super Gran Slam de la Federació Catalana de Pàdel (FCP). Una prova que reunirà les millors pales de tot el panorama nacional i que permetrà vibrar a tots els socis del Club amb partits d’una gran qualitat tècnica.
 
 
Les semifinals i les finals del torneig es podran seguir per streaming pel canal de la FCP.  
 
 

FES CLICK PER VEURE LES LES FOTOS DEL TORNEIG A LA NOSTRA GALERIA.

 
 
RESULTATS TORNEIG:
Xavi Pueyo – Àlex Garcia (1a categoria)
Javi Zamora – Joan Pifarré (subcampions)
 
Marc Vidal – Pol Juncosa (2a categoria)
Àlex Abelló – Jorge Olivar (subcampions)
 
Javi Salazar – Santi Lesan (3a categoria)
Ingrid Canturri – Marta Piliego (subcampiones)