Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Golf Costa Daurada, Campió de la Lliga Catalana de Pàdel

L’Equip Masculí B de Pàdel del Golf Costa Daurada s’ha proclamat Campió de la Lliga Catalana, a les Comarques de Tarragona, de quarta categoria.

 

En un Play Off de Campions, organitzat per la Federació Catalana de Pàdel a Torredembarra (Apolo Pàdel) i que ha comptat amb els quatre guanyadors dels diferents grups de la categoria, entre els que s’hi trobaven els nostres Equips Masculins A i B. Els jugadors del B, capitanejats per Franco Martiniello, han aconseguit fer bo els pronòstics de favorits i han certificat el triomf amb dues clares victòries per 3 a 0 en les dues eliminatòries que han disputat.

 

Per la seva banda, els membres de l’A, no han pogut passar de les semifinals i han caigut per un ajustat 2 a 1.

 

Un final de temporada que reflecteix el bon moment que viu el nostre Club amb un títol molt especial: el primer de la seva jove trajectòria en l’àmbit federat. L’any vinent, tots dos equips lluitaran a la tercera divisió del pàdel tarragoní.

 

Val a dir que l’Equip Masculí C s’ha quedat amb la mel als llavis, en no aconseguir el desitjat ascens de categoria. Després de guanyar dissabte la seva eliminatòria per 2 a 1, diumenge no van poder repetir la fita i van caure per un ajustadíssim 2 a 1. Una eliminatòria que es va decidir al tie-break del tercer set i que es van endur els rivals. L’any vinent l’equip tornarà a lluitar per tal d’aconseguir una plaça que li permetí jugar la quarta divisió tarragonina.