Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Canturri-Pareja, Pueyo-Domènech i Gibert-Tibau triomfen a la Pool de Pàdel de la Dona

La Pool de la Dona, el primer campionat de l’any de la Secció de Pàdel del Golf Costa Daurada, ha deixat un gran sabor de boca entre tots els participants a una jornada en la que han estat rebuts amb sol i temperatures més pròpies de la primavera.
Així doncs, la trentena de padelers no han pogut iniciar de millor manera una competició organitzada per celebrar el Dia Internacional de la Dona i que s’ha disputat a les set pistes panoràmiques del Club.
En l’àmbit esportiu, la parella formada per Ingrid Canturri i Anna Pareja s’han proclamat Campiones de Primera categoria femenina després de superar a la final a Clàudia Centelles i Susana Carreras. A Segona categoria femenina, el títol ha anat a parar a mans de la parella Gibert-Tibau, que s’ha desfet de Valverde-Albella a la final.
En categoria masculina, Xavi Pueyo i Òscar Domènech s’han convertit en els flamants campions de la prova després de superar a Kiko Meléndez i Àlex Abelló a la final.
Destacar que les tres parelles campiones han estat obsequiades amb un menú calçotada valorat en 25 euros, per gaudir a la finalització del torneig.
La segona Pool de l’any se celebrarà el dissabte 27 d’abril amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, en aquesta ocasió sota la modalitat mixte.

PÀDEL – POOL DE PÀDEL DE LA DONA 16/03