Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Castell d’Escornalbou i Delta de l’Ebre, destins de les dues properes sortides en MTB

Toni Navarrete, bike patrol del DiR Golf Costa Daurada, ja té preparades dues noves rutes en MTB pel mes de setembre. Concretament pels dies 17 i 24.

En aquesta ocasió els ciclistes de muntanya abandonaran la seva àrea de confort i saltaran al Baix Camp i les Terres de l’Ebre. És cert que són destins que ja s’han visitat en d’altres ocasions, però Navarrete promet recorreguts nous i encara més atractius.

Així, doncs, la primera sortida, la del 17 de setembre, transcorrerà entre Riudoms (la vila on els riudomencs defensen que hi va néixer Gaudí) i el Castell d’Escornalbou, un dels miradors més impressionants del Camp de Tarragona. En total uns 40 quilòmetres amb un nivell de dificultat més aviat exigent, sobretot pels qui la facin en bici convencional, no pas pels qui vinguin amb una elèctrica.

La segona sortida, la del 24 de setembre, recorrerà la via verda del Delta de l’Ebre fins a la desembocadura del riu. Un espectacle pels sentits. Aquí seran més quilòmetres, 45, però el nivell d’exigència serà inferior.

Ja ho saps, si vols descobrir el nostre país a cop de pedal amb el bon rotllo que sempre imprimeix en Toni Navarrete a totes les seves accions només cal que t’inscriguis a la Recepció del Club o bé ens truquis al 977 65 33 61.