Eventos

Bike

SORTIDES GUIADES BIKE

2º TRIMESTRE DE L’ANY (MARÇ – JUNY)

Calendari

–        10 de març. CARRETERA. 60 quilòmetres. Ruta fàcil des del Golf Costa Daurada a Querol.

–        17 de març. MTB. 40 quilòmetres. Ruta fàcil des del Golf Costa Daurada a La Selva Del Camp.

–        7 d’abril. CARRETERA. 70 quilòmetres. Ruta de nivell mig des del Golf Costa Daurada a La Teixeta.

–        20 d’abril. MTB. 35 quilòmetres. Ruta des del Monestir de Poblet al Mirador de Les Tres Creus.

–        26 de maig. MTB. 55 quilòmetres. Ruta de nivell mig des de Tarragona al Niu de l’Àliga.

–        16 de juny. MTB. 35 quilòmetres. Ruta fàcil des del Golf Costa Daurada al Gaià.

Leer más

FESTA DELS EQUIPS

El proper 1 d’octubre tindrà lloc un dels actes més emblemàtics del Golf Costa Daurada, la presentació dels equips de golf, pàdel, pitch & putt, tennis, MTB i running per la temporada 2022-23.

Una cita en la que aprofitarem, també, per commemorar els èxits assolits aquests últims mesos i donarem el tret de sortida a la nova temporada, en la que hi competiran més de 500 jugadors federats del Club.

Com a novetat cal destacar la creació de dos nous equips de pàdel, amb la qual cosa arribarem al 14. I pel que fa al tennis arribarem als 11, gràcies a la creixent representació en les categories infantils.

L’equip femení de golf lluitarà una temporada més a l’Interclubs que organitza la Federació Catalana per a una de les places de privilegi, mentre que els tres equips masculins de pitch & putt buscaran seguir escalant posicions a la classificació. Les seccions outdoor, running i MTB, oferiran noves rutes per gaudir de l’esport i la natura.

Així, doncs, l’acte de l’1 d’octubre, a celebrar a partir de les 17,30 hores, comptarà amb la presència del director gerent del club, Marcos Meury, i el director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada, Xavi Pueyo i finalitzarà amb un sopar conjunt i una festa de cloenda amb la presència del grup musical Das Plantas que, de ben segur, farà les delícies dels assistents.

Leer más