Eventos

Club

FESTA SOCIAL DE NADAL 2022 I CONCURS D’ALLIOLI

VERMUT RUMBERO i CONCURS D’ALLIOLI

10 de desembre a partir de les 12 h

12 h SHOW COOKING d’arròs negre i CONCURS D’ALLIOLI. (Apuntat a Recepció)

PORTA EL TEU MORTER I GUANYA
6 MESOS de quota gratis!
a les seccions de pàdel, tennis, DiR o pitch & putt

PREMI: 6 mesos de quota gratis (a les seccions de pàdel, tennis, DiR o pitch & putt)
13 h DEGUSTACIÓ D’ARRÒS NEGRE amb els millors alliolis, cervesa + vermut i música.
PREU: 3€ per a socis i acompanyants de totes les seccions del Club
(degustació arròs negre + 2 consumicions de cervesa o vermut al food truck).
SORTEIG: d’una entrada per a 2 persones pel Màster Final del World Padel Tour.

Leer más

FESTA INFANTIL NADALENCA

El Nadal més esperat per tots és a punt d’arribar al Golf Costa Daurada. Una de les cites més desitjades és la de fer cagar el Tió, que prèviament haurem alimentat, ja que baixa de les muntanyes mort de gana.

Per això quan arribi li donarem molt de menjar. I així el 17 de desembre, de les 10,30 a les 13 hores cagarà molts regals per als nens i nenes de les Escoles de Pàdel, Golf i Tennis del Golf Costa Daurada.

Molt important: el Tió ens ha demanat que per poder organitzar-se i cagar per a tots cal que els nens i nenes que vulguin participar a la festa s’hi inscriguin prèviament.

 

Leer más

STAGE INFANTIL DE NADAL 2022

El 22 de desembre començarà el Stage de Nadal

Els més menuts i joves de la casa podran gaudir, a partir del 22 de desembre, de l’oci, el lleure i l’esport en un entorn únic envoltat de natura i de tot un seguit d’activitats outdoor que el Golf Costa Daurada ha preparat per a ells. Enguany, per primera vegada, tots els pares i mares que així ho desitgin podran fer ús del servei de menjador.

Amb el Stage Infantil de Nadal aprendran les nocions més bàsiques d’esports com el pàdel, el tennis i el golf. I es divertiran participant en diferents activitats representatives de les festes nadalenques.

 

PER A NENS I NENES DE 4 A 14 ANYS PER GRUPS D’EDAT 

HORARI: de 9 a 13 h.
(Horari d’entrada des de les 8,45h. i de sortida fins les 13,15h.)    
 

DATES
SETMANA 1:    22 i 23 de desembre
SETMANA 2:    27, 28, 29, 30 de desembre
SETMANA 3:    2, 3, 4 i 5 de gene

MENJADOR (novetat):
Servei de menjador amb recollida a les 15.15h

PREUS:
• 1 DIA  
25 €(SOCIS)   35 € (NO SOCIS)
• SETMANA 1  
45 €(SOCIS)   60 € (NO SOCIS)
• SETMANA 2  
70 €(SOCIS)   80 €(NO SOCIS)
• SETMANA 3  
70 € (SOCIS)  80 €(NO SOCIS)
• COMPLET (Setmanes 1, 2 & 3)
150 €(SOCIS) i 180 € (no socis)

Preu menjador: 10€/dia (sortida a les 15.15h)

BUFF DE REGAL
Per a tots els participants

Leer más

STAGE D’ESTIU

Leer más

FESTA DELS EQUIPS

El proper 1 d’octubre tindrà lloc un dels actes més emblemàtics del Golf Costa Daurada, la presentació dels equips de golf, pàdel, pitch & putt, tennis, MTB i running per la temporada 2022-23.

Una cita en la que aprofitarem, també, per commemorar els èxits assolits aquests últims mesos i donarem el tret de sortida a la nova temporada, en la que hi competiran més de 500 jugadors federats del Club.

Com a novetat cal destacar la creació de dos nous equips de pàdel, amb la qual cosa arribarem al 14. I pel que fa al tennis arribarem als 11, gràcies a la creixent representació en les categories infantils.

L’equip femení de golf lluitarà una temporada més a l’Interclubs que organitza la Federació Catalana per a una de les places de privilegi, mentre que els tres equips masculins de pitch & putt buscaran seguir escalant posicions a la classificació. Les seccions outdoor, running i MTB, oferiran noves rutes per gaudir de l’esport i la natura.

Així, doncs, l’acte de l’1 d’octubre, a celebrar a partir de les 17,30 hores, comptarà amb la presència del director gerent del club, Marcos Meury, i el director de Pàdel, Tennis i DiR Golf Costa Daurada, Xavi Pueyo i finalitzarà amb un sopar conjunt i una festa de cloenda amb la presència del grup musical Das Plantas que, de ben segur, farà les delícies dels assistents.

Leer más