Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Cinc equips del Golf Costa Daurada, a la Lliga Catalana de Pàdel

Cinc equips del Golf Costa Daurada prendran part enguany a la Lliga Catalana 2022, que començarà el 29 de gener i organitza la Federació Catalana de Pàdel.

 

Una competició que aixeca força expectació entre els jugadors del Club i del conjunt del país, tant pel que fa als més experimentats com entre els amateurs.

 

Dos equips femenins (de primera i segona categoria) i tres de masculins (dos de segona i un de quarta) del Golf Costa Daurada buscaran classificar-se a les posicions capdavanteres. Molts reptes i il·lusions per assolir els millors resultats, entre els que hi destaquen classificar-se per la Copa Catalunya o assolir l’ascens de categoria. 

 

Una nova temporada que arriba amb novetats a la competició i una d’especial: la instauració del punt d’or en totes les competicions organitzades per la FCP. Un sistema que elimina les avantatges als jocs, de manera que per resoldre les situacions de 40-40, s’implanta el punt decisiu, conegut sota el nom de punt d’or. La parella que resta serà qui escollirà el costat en el que rebrà el servei dels rivals en el punt d’or que atorga el joc, i qui guanyi aquest punt serà el guanyador del joc.

 

foto: Equip masculí B, campió de la 4ª categoria de la Lliga Catalana 2021 després de proclamar-se guanyador del Playoff Final de Campions disputat aquest novembre a l’Apol•lo Club (Torredembarra).