Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Classes dirigides a la terrassa del DiR durant tota la setmana

Golf Costa Daurada es prepara per viure una setmana per recordar. Coincidint amb la celebració del Campionat de Catalunya Absolut de Pàdel, que acollirem per primera vegada a les instal·lacions del Club, del 15 al 22 d’octubre, el staff tècnic ha preparat un seguit d’activitats dirigides pensades per organitzar a la terrassa del DiR.

Per això, s’han programat fins a vuit classes outdoor en les que tots els socis que ho desitgin podran convidar de franc a un acompanyant.

El dilluns serà el torn del CrossDiR, que canviarà el seu horari habitual de les 18,15 hores per passar, de forma excepcional, a les 19 hores. Dirigida a tots els esportistes que tinguin ganes de prendre part a una classe d’alta intensitat, ho podran fer també el dimecres i divendres a partir de les 18,15 hores.

El dimarts i el dijous serà el torn de la classe dirigida Aprima’t, que canviarà la sala per la terrassa a les 19,15 hores.

El dimecres i el divendres, a més del CrossDiR, s’hi uniran dues de les modalitats més esperades per tots els amants de Les Mills com són les classes de Body Combat i Body Pump. A partir de les 19,15 hores, podràs gaudir d’aquestes dues classes a la terrassa envoltat de natura.

Dissabte a les 11 hores es tancarà el cercle d’activitats dirigides amb la III Duatló Golf Costa Daurada, una activitat que combinarà les modalitats de running i spinning.

Recorda que si vens amb un acompanyant cal que, prèviament, reservis plaça a Recepció o al 977 653 361.