Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Comencen les classes de nens i adults a les Escoles, el 6 de setembre de Pàdel i Tennis i el 3 d’octubre les de Golf

Prop de 250 jugadors ja s’han inscrit a les Escoles de Pàdel i Tennis. Una xifra que suposa gairebé el 90 per cent de les places disponibles en les categories d’iniciació, perfeccionament, competició i adults. Una aposta de present i futur que reflecteix la confiança dipositada pels socis en les seccions de raqueta del Club.  

 

Com a novetat pel nou curs, tots els alumnes rebran la dessuadora oficial del Golf Costa Daurada i gaudiran de diferents activitats socials al llarg de la temporada.  

 

Pel que fa al golf les classes de la nova temporada s’iniciaran el 3 d’octubre amb tot un seguit de novetats: estrena d’uniformes, aplicació d’una metodologia d’aprenentatge i perfeccionament més proactiva i més alumnes, que es dividiran en tres categories: Babys (de 4 a 7 anys) Juniors (de 8 a 11 anys) i Tigers (jugadors experimentats en alta competició independentment de l’edat).

 

El programa de l’Escola de Golf té en compte tots els aspectes del joc: llarg, curt, putt, cops especials, regles, preparació física i estratègia.

 

Més informació de l’Escola de Golf

https://golfcostadaurada.com/es/escuela-de-golf

 

Més informació de les Escoles de Pàdel i Tennis

https://golfcostadaurada.com/es/academia-de-padel

https://golfcostadaurada.com/es/academia-de-tenis