Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Comencen les Escoles de Pàdel i Tennis i en breu les de Golf

Avui 5 de setembre comencen les disciplines de pàdel i tennis, mentre que en golf el curs no començarà fins al 2 d’octubre. Continuen obertes les inscripcions a les Escoles de Golf, Pàdel i Tennis pel curs 2022-23.

 

Un curs que engega amb energies renovades i tot un seguit de novetats per fer més atractives les metodologies d’ensenyament, que distingeixen al Golf Costa Daurada.

 

Per començar, les seccions de pàdel i tennis estrenen nova samarreta oficial, que complementarà l’actual equipament del Club.

 

En la vessant tècnica, Gerard Sarlé, professional amb més de 15 anys d’experiència en el camp de la docència esportiva, s’ha incorporat a la secció de pàdel, per reforçar un equip dirigit per Rubén Peña i integrat per Artiom Olivar i Dani Ramos. 

 

Pel que fa al tennis, Mario Toribio, director de l’Escola de Competició, i Alejandro García, director de l’Escola Base, s’encarreguen una temporada més d’impartir un model acadèmic referent a les Comarques de Tarragona, en el que ja hi confien prop de 200 alumnes. Un equip que compta amb entrenadors de primera categoria com Pau Vidal, Eugeni Bernad, Quique Marín, Álvaro Muñoz o Ivan Villa

 

Recorda que tots aquells que tinguin interès a inscriure-s’hi o inscriure als seus fills ja cal que s’afanyin.

 

Seran, doncs, un total de 41 setmanes de formació ininterrompudes i trepidants que inclouran diferents activitats socials. 

 

Per la seva banda, l’Escola de Golf, com ja és habitual en els darrers anys, arrencarà el primer diumenge d’octubre amb una millorada i ampliada oferta de classes per infants i adults.  

 

És important tenir en compte que enguany s’ha programat, pel 25 de setembre, una classe gratuïta, en la que mostrarem els valors associats al golf i resoldrem tots els dubtes als qui encara no s’han iniciat en aquest esport.

 

També en la disciplina del golf, i com a novetat, recordar que s’ha remodelat el camp de pràctiques, amb un espai dotat amb les darreres tecnologies orientades a millorar la tècnica dels jugadors.

 

Un any més, la vessant tècnica anirà a càrrec de tres entrenadors amb una llarga i dilatada experiència en el sector com són Jose Ramón García, Milagros Ingaramo i Rubén Contreras. També es realitzaran al llarg de l’any diferents campionats socials infantils per familiaritzar els més joves amb la competició i millorar la seva experiència de joc.

 

 

INSCRIU-TE A L’ESCOLA DE PÀDEL: https://forms.gle/8VpdspeTGAinHZs16

INSCRIU-TE A L’ESCOLA DE GOLF: https://forms.gle/VGuHRyMHMjvxDixF7