Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Súper Gran Slam de Pàdel repartirà 7.000 euros en premis al Golf Costa Daurada

El mes de juliol ve farcit d’esdeveniments d’alt nivell per a la secció de pàdel. I és que del 16 al 23 de juliol les set pistes panoràmiques del Golf Costa Daurada acolliran, per segon any consecutiu, el Súper Gran Slam de la Federació Catalana de Pàdel, la prova de més alt nivell que es disputarà aquest any a les Comarques de Tarragona.

Abogados Curto serà el partner principal d’un torneig  que repartirà fins a 7.000 euros en premis i que gaudirà de tots els ingredients necessaris per fer-la molt atractiva tant per a jugadors com per a espectadors.

Al fet de poder veure en acció a les millors pales de pàdel del país s’hi sumen les previsions d’afluència de públic, que podrien fregar el miler de persones durant els set dies de competició.

L’única prova anual d’aquesta categoria a les Comarques de Tarragona repartirà en premis la mateixa quantia econòmica tant a homes com a dones. Les dues parelles campiones del quadre final del torneig rebran un xec valorat en 1.200 euros a més d’una ampolla de vi Marqués del Puerto. Una paritat que es mantindrà també en totes les demés categories. Els campions i campiones de la resta de categories s’emportaran un paleter de la marca Head, mentre que els finalistes de totes les categories rebran una motxilla Head de regal.