Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

DiR Golf Costa Daurada s’amplia per acollir una nova àrea funcional

El gimnàs DiR Golf Costa Daurada s’ampliarà amb una nova àrea funcional outdoor de 150 metres quadrats per acollir entre d’altres activitats el cardio express. “Aquesta és una nova proposta que té molt d’èxit arreu i que a les Comarques de Tarragona suposarà tota una novetat” explica Xavi Pueyo, director de Pàdel, Tennis i del DiR Golf Costa Daurada.

 

De fet, el gimnàs presentarà la setmana vinent el nou calendari d’activitats dirigides, “serà una oferta molt potent amb més de mig centenar de propostes diferents que se sumaran a les sortides en MTB (sis de programades ja pel primer trimestre) i les de running, dos cops per setmana”, afegeix Pueyo.

 

Val a dir que des d’aquesta mateixa setmana el DiR ofereix als socis, tots els dies de la setmana, un nou servei professional de fisioteràpia esportiva, de sòl pelvià i respiratòria. A més de fisioestètica, rehabilitació física i punció seca. Atès per PhysioHome.

 

L’ampliació del DiR s’emmarca dins la segona fase d’expansió del Golf Costa Daurada que contempla dos restaurants més, cinc pistes de tennis de terra batuda, fins a 14 pistes panoràmiques de pàdel, pistes de bàsquet i un aparcament gratuït de 300 places amb plaques solars i carregadors per a vehicles elèctrics.