Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Doble triomf al Campionat de Catalunya de Pàdel per Equips

L’equip Absolut Masculí de Pàdel del Golf Costa Daurada ha aconseguit aquest cap de setmana, a les instal·lacions de l’Athletic Terrassa, ascendir a cinquena categoria després d’imposar-a clarament al Club Esportiu Valldoreix i a Global Pàdel Sports. La qual cosa consolida la continuada progressió d’aquest equip en només tres temporades.

 

L’equip capitanejat per Àlex Abelló va debutar divendres amb una còmode victòria als vuitens de final davant el Club Esportiu Valldoreix, per un tanteig de 4 a 1. Dissabte al matí, davant el Global Pàdel Sports, cap de sèrie número 2, els del Golf Costa Daurada aconseguien un valuós triomf per 4 a 1.  

 

A les semifinals, davant la Riera Pàdel, cap de sèrie número 3 del torneig i flamant Campió de Catalunya, no es va poder repetir la fita i es va perdre per un ajustat 2 a 3. Amb tot, haver arribat a semifinals suposa un gran incentiu i una fita que mai no s’havia assolit.

 

L’any vinent, i ja a cinquena categoria, l’equip del Golf Costa Daurada buscarà repetir l’èxit d’aquesta temporada. Els jugadors que han representat al Club a les diferents eliminatòries han estat: Xavier Pueyo, Arti Olivar, David Bonjorn, Joan Pifarré, Daniel Ramos, Oscar Sánchez, Xavier Mas, Félix Ariño, Victor Sans, Xavier Carull i Àlex Abelló (Capità).