Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El 10 d’abril tens una cita per la Solidaritat

La secció de pàdel del Golf Costa Daurada ha preparat un torneig solidari pel proper diumenge 10 d’abril obert a tots els amants del pàdel perquè es puguin sumar a la causa i donin suport al poble ucraïnès. Per fer-ho possible, estan decidits a convertir aquest dia en una autèntica festa. Música, sorteig d’una autocaravana per tot un cap de setmana i un ambient únic durant tot el matí seran els elements estrella que buscaran obtenir la màxima recaptació i solidaritats de tots els participants a l’acte. 

 

Una activitat que es convertirà en la primera de les moltes activitats solidàries que té preparades el Golf Costa Daurada per aquest mes d’abril. Sota el lema ‘Stop the War’, el club de Tarragona realitzarà un campionat de Golf i un altre de Pitch&Putt el proper 21 d’abril. Tampoc es perdrà la cita la segona edició de l’activitat esportiva Bootcamp –i que tant bona rebuda va tenir l’any passat, amb una cinquantena de participants- i amb la que s’espera assolir novament les bones xifres de l’any anterior.   

 

La recaptació total anirà destinada a les víctimes del conflicte bèl·lic del per mitjà d’ACNUR, l’Agència de l’ONU per als Refugiats.

 

Per a més info i inscripcions: aquí