Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

L’11 de novembre jugarem a pàdel per l’esclerosi múltiple

El dissabte 11 de novembre la secció de pàdel del Golf Costa Daurada té una cita assenyalada en vermell al calendari de competicions oficials del Club.

I és que de les 9 a les 14 hores organitzarem la primera edició del Torneig Solidari de Pàdel, amb vermut inclòs, a favor de l’Esclerosi Múltiple.

Una jornada esportiva, social i solidària amb la que, juntament amb la Fundació Esclerosi Múltiple, FEM, buscarem donar la màxima visibilitat i aconseguir una bona recaptació a favor d’aquest malaltia autoimmune que està considerada la principal causa de discapacitat en els joves, després dels accidents de trànsit.

En la vessant esportiva, hi podran participar tant socis com no socis i jugadors i jugadores de tots els nivells. La recaptació anirà destinada a lluitar contra aquesta malaltia. A més, s’habilitarà una fila zero per tal de que els interessats que ho desitgin puguin fer les seves aportacions econòmiques.

Amb el pagament de la inscripció cada participant tindrà garantits tres partits, tres consumicions, patates, olives i una consumició de vermut. Els guanyadors de les diferents categories rebran un premi que lliurarà la FEM. A més, en finalitzar el torneig, es procedirà al sorteig d’una pala Black Crown Limited entre tots els participants a la prova.

El torneig es disputarà amb punt d’or, amb una fase de grups i una fase eliminatòria. Les inscripcions ja es poden formalitzar a Playtomic, l’app oficial del Club, i tenen un cost de 12 euros pels socis i de 18 euros pels no socis.

Una vegada més, gràcies per la teva solidaritat!

Inscripcions:

https://playtomic.io/tournaments/dd5133ef-560f-455a-a7d7-cf655f142d4c