Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Prepara’t per la Calçotada Social del Golf Costa Daurada  

El mes de març ve carregat de bones notícies. Si ets un amant de la gastronomia de proximitat, i en particular del calçots i la carn a la brasa, aquest dissabte 16 de març gaudiràs de valent a les instal·lacions del Golf Costa Daurada.

I és que organitzem la Calçotada Social a l’aire lliure, dirigida a tots els membres de la família combinarem l’ambient social de totes les seccions del Club amb una de les festes gastronòmiques més típiques de Catalunya.

La jornada començarà a les 13 hores amb dues activitats populars. La primera, en format individual, al putting green del Club, amb obsequi pels guanyadors de les respectives categories. La segona, per equips, coneguda com Clava el Clau farà vibrar a tots els presents. Dues propostes amenitzades amb música ambient que donaran el tret de sortida a la festa, abans de gaudir del plat fort de la jornada, la calçotada.

Elaborada al detall pel cuiner del Restaurant del Club, el preu del cobert és de 22 euros pels socis i 25 euros els no socis. A canvi es podrà gaudir de calçots amb salsa de romesco, botifarra i pollastre a la brasa, patates al caliu i pudding a l’estil del xef. També es tindrà dret a tres consumicions d’aigua, vi o cervesa. Pels més joves, hi haurà la possibilitat d’escollir el menú infantil, una hamburguesa completa amb patates, una beguda i una terrina de gelat per 9,95 euros.

La inscripció a l’esdeveniment romandrà oberta fins el dijous 14 de març i cal formalitzar-la en aquest enllaç: https://forms.gle/77vWgEtkTEUNYVuaA