Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El 25 de maig ens mourem per l’epilèpsia

El dissabte 25 de maig les instal·lacions del Golf Costa Daurada seran l’escenari de la quarta edició del “Mou-te per l’epilèpsia”. Una jornada esportiva i solidària organitzada conjuntament amb l’associació “Si jo puc, tu també #Epilep” que servirà per recollir fons per la lluita contra l’epilèpsia; una de les malalties neurològiques més comunes a nivell mundial que afecta a més de 50 milions de persones d’arreu del món.

David Sanahuja, president de l’associació, explica que “aquesta iniciativa vol donar visibilitat a la malaltia i ho fem de manera inclusiva. És a dir, per a tothom. Per això aquest acte és per als qui tenen alguna malaltia, i per als qui no”.

S’han previst tres activitats esportives, un esmorzar solidari i inflables pels més petits. La primera activitat del dia serà el Torneig de Pàdel. Dividit en vàries categories femenines i masculines per nivell, tots els participants tindran garantits un mínim de tres partits, amb sorteig de regals i premis pels campions de cada categoria. La competició està prevista que comenci a les 9 del matí i s’allargui fins a les 14 hores.

Pels amants del fitness, s’organitzarà una Masterclass de Body Combat a la Terrassa del gimnàs DiR a les 11,30 hores. Els qui optin per una activitat més tranquil·la podran prendre part a la caminada de 6 quilòmetres fins a l’emblemàtic mirador de Sant Simplici a les 9,30 hores del matí.

El cost de la inscripció és de deu euros i s’ha de formalitzar a la web del Club en aquest enllaç: https://forms.gle/bevKBaLGmRdSaMvu8

Tots els participants obtindran, amb la inscripció, una samarreta commemorativa. A més d’un inflable i activitats lúdiques, els més petits gaudiran amb manualitats i pintures.