Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El 26 de maig farem la ruta Tarragona – Niu de l’Àliga en MTB

El 26 de maig et proposem que ens acompanyis en bicicleta de muntanya fins al Niu de l’Àliga, a Alcover, un lloc icònic ja que acull la que és una de les piscines naturals més conegudes de les Comarques de Tarragona. Sense obviar que el paisatge i salts d’aigua fan d’aquest indret un lloc d’obligada visita pels amants de la natura.

El pla és sortir a les 9 hores de l’hotel situat davant la Torre dels Vents a Tarragona. Des d’allí, i comandats per Toni Navarrete, bike patrol del DiR Golf Costa Daurada, pedalarem fins a Alcover en una ruta que entre l’anada i la tornada suma 55 quilòmetres, amb un desnivell de 500 metres.

Segons Navarrete, el nivell d’exigència és mig-baix i la sortida té una durada estimada d’entre quatre i cinc hores, comptant el temps que dedicarem a gaudir del Niu de l’Àliga.

La convocatòria és oberta tant a socis com a no socis del Golf Costa Daurada i hi pots venir amb la teva MTB convencional o bé elèctrica. Això sí, abans cal que t’inscriguis trucant al 977 65 33 61.