Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

SOPAR DE LA DIADA DEL PADEL TARRAGONI. FOTO: VALENTI ENRICH

El 27 de gener celebrarem la festa del pàdel tarragoní  

El dissabte 27 de gener, a partir de les 20,30 hores, la Federació Catalana de Pàdel celebrarà al Club Nàutic de Salou una nova edició de la Diada del Pàdel Català a les Comarques de Tarragona.

Un sopar de gala molt esperat per tots els aficionats al pàdel tarragoní que, en aquesta ocasió, preveu batre un rècord d’assistència i superar la barrera dels 500 comensals. I que, a més de diverses sorpreses i un gran sorteig de regals, inclourà diversos reconeixements i   l’acte de lliurament dels trofeus als equips femenins i masculins campions de la Lliga Catalana 2023.

Val a dir que els membres dels equips A i C masculins del Golf Costa Daurada recolliran el premi com a millors equips de la primera i quarta categoria, respectivament.

La vetllada finalitzarà amb una festa a la pista de ball. El preu del menú és de 45 euros amb una copa inclosa. Si estàs interessat/da en assistir-hi ja cal que t’afanyis i ens facis arribar  un correu a administracion@golfcostadaurada.com amb el teu nom i cognoms.