Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El 4 de juny ens iniciarem en la Marxa Nòrdica

Si ets un amant del senderisme i la natura, pren nota. I és que des del mes de juny el Golf Costa Daurada t’oferirà sortides de marxa nòrdica, una nova activitat dirigida adreçada a tots els esportistes que desitgin endinsar-se en aquest nou tipus d’entrenament.

Val a dir que els beneficis de la seva pràctica es noten des de la primera sessió. I es tradueixen en una millora dels hàbits posturals, motricitat i augment de la capacitat aeròbica, gràcies a que es realitza un treball en el 90 per cent de la musculatura sense impacte articular. Alhora, també es redueixen els nivells d’estrès i s’afavoreix el sistema endocrinometabòlic. I tot, en un entorn natural únic i extraordinari.

La marxa nòrdica consisteix a caminar amb uns bastons dissenyats específicament per a aquesta modalitat esportiva. Es treballen no només les cames, sinó també la part superior del cos, simulant l’acció de l’esquí de fons.

Així, doncs, a partir del proper 4 de juny, la instructora i fisioterapeuta Montse López guiarà als participants en aquesta nova activitat esportiva alternant setmanes les tardes de dimarts a les 19 hores i dijous al matí a les 9 hores. 

El preu de la inscripció és de cinc euros per sessió pels no socis. I gratuïta pels socis del Golf Costa Daurada. Durant el mes de juny, els no socis podran testejar de franc aquesta activitat.

Les inscripcions s’hauran de formalitzar a l’app My DiR o trucant a la Recepció del Club, al 977 653 361.