Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El 4 de juny t’espera una sessió de ioga restauratiu

Després de l’èxit de la primera sessió de ioga terapèutic, el diumenge 4 de juny tornarem a la càrrega amb una nova modalitat de ioga, en aquest cas, el restauratiu.

Orientada a tots els públics, la professional Anna Pros impartirà una sessió de dues hores i mitja de durada, de les 10 a les 12,30 hores del matí, que es complementarà amb sons sagrats i olis essencials, elements que potencien els beneficis de les diferents postures.

El restauratiu és un estil de ioga que ens provoca unes sensacions úniques atès que es fomenta la relaxació física, mental i emocional. Apropiat per a totes les persones, es practica a un ritme lent, amb llargues estones de manteniment, l’ús de suports, la quietud i la respiració profunda. Un ioga suau  i terapèutic, que permet una pràctica de guariment passiva per a tots els participants que s’animin a realitzar l’activitat.

T’oferim, doncs, gaudir d’una sessió exclusiva, personalitzada i limitada a deu persones. El preu de la  inscripció és de 30 euros i la pots formalitzar trucant al 639 008 536.