Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El 4 de juny torna el Mini Màximum de pàdel al Golf Costa Daurada

Les instal·lacions del Golf Costa Daurada acolliran el 4 de juny, de les 16 a les 21 hores, a la pedrera i a les futures promeses del pàdel català amb la celebració d’una nova edició del Mini Màximum de menors, circuit que organitza Màximum Pàdel Tour.

 

Val a dir que, per suportar millor la calor d’una jornada que s’intueixi serà xafogosa, tots els jugadors que hi participin podran banyar-se a la piscina d’aigua salina del Club. 

 

El torneig, dividit en categoria avançada, mitja, baix-mitja i iniciació, està pensada per a jugadors i jugadores de tots els nivells. El format escollit per a la competició consisteix en partits per temps amb punt d’or a la fase de grups. I al millor d’un set a la fase final.

 

Val a dir que tots els participants rebran un welcome pack amb dos overgrips i beguda. Els campions/nes i subcampions/nes de cada categoria rebran, com a premi, material esportiu.

 

El preu de la inscripció és de 13 euros pels socis Màximum Pàdel Tour i de 16 euros pels no socis. Tots els interessats poden formalitzar la seva inscripció a la pàgina web www.maximumpadeltour.com