Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

Obertes les inscripcions per a les Escoles de Pàdel i Tennis

El 4 de setembre es donarà inici al curs 2023-24 de les Escoles de Pàdel i Tennis del Golf Costa Daurada, amb una estratègia clarament enfocada a oferir als alumnes una experiència formativa de primer nivell que els permetrà assolir plenament els seus objectius, ja siguin iniciar-se en aquests esports o bé millorar i perfeccionar les seves aptituds.

Golf Costa Daurada es distingeix per les seves atractives, avançades i garantides metodologies d’ensenyament, impartides per professionals amb una àmplia i reconeguda trajectòria en el seu camp. En aquest sentit, tots els alumnes tindran al seu abast un ampli ventall de serveis que els permetrà escollir l’opció que més s’adeqüi a les seves necessitats i interessos: classes individuals i classes en grup dirigides a totes les franges d’edat i nivell. Tot pensat per fer possible que aprendre a jugar a pàdel i tennis sigui més senzill que mai.

Pel que fa a les principals novetats, la Secció de Pàdel en presenta enguany tres de molt destacades. La primera dirigida als grups d’adults de competició, que tindran l’opció d’ampliar el seu temps a pista amb classes d’hora i mitja de durada.

La segona, exclusiva per a tots els membres dels equips de competició de pàdel del Club, consistirà en que podran fer classes tots els divendres de 20 a 21,30 hores i els dissabtes de 9 a 13 hores per només 9 euros l’hora.

I la tercera suposa una ferma aposta per l’Escola de Competició Infantil, el que es traduirà amb entrenaments de 90 minuts, igual que els adults, i amb la possibilitat d’entrenar fins a tres dies a la setmana.

L’Escola de Tennis, per la seva part, afrontarà una nova temporada amb l’objectiu d’assolir un creixent de l’Escola Base. Amb preus molt competitius, tots els nens i nenes que es vulguin iniciar en aquest esport de raqueta ho podran fer els dimarts, dijous o els dissabtes per tan sols 42 euros al mes. Pels alumnes que vulguin iniciar-se o preparar-se per a la competició, el staff tècnic del Club els hi prepararà sessions personalitzades perquè puguin treure la seva millor versió a cada eliminatòria, ja sigui de la Lliga Catalana o del Campionat de Catalunya per Equips.

En total seran 41 setmanes de formació ininterrompudes i vibrants pels alumnes més joves de l’Escola de Pàdel i Tennis Base que inclouran diferents activitats socials al llarg de cada trimestre.

 

INSCRIU-TE AQUÍ A L’ESCOLA DE PÀDEL: formulari escola pàdel

INSCRIU-TE AQUÍ A L’ESCOLA BASE DE TENNIS: formulari escola base tennis

INSCRIU-TE AQUÍ A L’ESCOLA DE COMPETICIÓ DE TENNIS: formulari escola competició tennis