Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El 7 d’agost acollim el Torneig Solidari la Petita Emma

El 7 d’agost, de les 17 a les 22 hores, acollirem un dels tornejos de pàdel més solidaris i gratificants de tots els que es programen al llarg de l’any al calendari del Golf Costa Daurada. Es tracta de la segona edició del Torneig de Pàdel Solidari la Petita Emma.

 

Sense saber-ne encara els motius, la petita Emma va néixer amb paràlisi cerebral. Té la mobilitat molt afectada i encara és aviat per saber-ne el grau d’afectació intel·lectual.

 

Malgrat tot això, l’Emma treballa molt dur cada dia per a poder trencar els límits de la seva pròpia realitat. Els que la coneixem rebem cada dia els seus somriures i rialles que ens indiquen que anem pel bon camí, però necessitem la teva ajuda per arribar encara més lluny.

 

I en aquest objectiu hi contribuïm activament des del Golf Costa Daurada amb l’organització d’aquesta prova esportiva solidària, per la qual cosa et demanem la teva participació que pots fer efectiva amb la inscripció al torneig (20 euros) o bé fent una aportació a la fila zero: ES69 0081 5289 0200 0117 0920.

 

El Torneig de Pàdel Solidari la Petita Emma està obert a tots els nivells de jugadors/res, tota la recaptació es destinarà a aquesta causa i amb la inscripció es rebrà una samarreta, beguda, sorteig de regals i aperitiu en l’acte de lliurament de premis.

 

Gràcies per la teva solidaritat!