Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El 7 de maig t’hem preparat una sessió de ioga terapèutic

T’has plantejat escoltar i reparar el teu cos durant dues hores i mitja? Aquest és l’objectiu que ens hem proposat per l’activitat dirigida del diumenge 7 de maig.

I és que després de l’experiència Bootcamp del dissabte 6 de maig, en la que combinarem dues modalitats com el spinning i la tonificació, l’endemà buscarem portar el cos a un altre nivell amb les metodologies del ioga terapèutic.

El ioga terapèutic és una branca del ioga que busca recuperar i equilibrar la salut a nivell físic, mental i energètic, tot unint cos i ment. Alguns dels beneficis d’aquesta pràctica els trobem en la capacitat per tractar malalties lleus com dolors d’esquena, males postures, insomni o estrès, entre d’altres.

De les 10 a les 12,30 hores del matí posarem a prova la teva concentració, respiració i relaxació perquè gaudeixis d’aquesta experiència totalment recomanable. A més, la sessió s’ha planificat per adaptar-se a les necessitats i condicions físiques de cada participant, sigui quina sigui la seva edat i grau de flexibilitat.

T’oferim, doncs, gaudir d’una sessió exclusiva, personalitzada i limitada a deu persones.

El preu de la  inscripció és de 30 euros i la pots formalitzar trucant al 639 008 536.