Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El 9 de juliol farem 35 quilòmetres en MTB i el 16 de juliol pujarem a Alcover

Comandats per Toni Naverrete, bike patrol del DiR Golf Costa Daurada, els ciclistes de muntanya que vulguin gaudir del plaer de pedalar per camins i corriols ben acompanyats tenen dues possibilitats de fer-ho aquest mes de juliol.

El 9 de juliol s’ha programat una sortida de 35 quilòmetres per la zona del Catllar i la Tarraco Romana. La sortida tindrà lloc a les 8,30 hores.

El 16 de juliol pujarem fins Alcover sortint de Tarragona. En total seran 55 quilòmetres d’autèntic MTB. La sortida també està programa a les 8,30 hores.

La inscripció a les sortides és de franc i estan obertes tant als qui teniu una MTB convencional com als qui pedaleu amb una elèctrica. L’únic requisit és que tinguis ganes de passar-t’ho bé. Per inscriure’t cal que ho facis a la Recepció del Club o bé al 977 65 33 61.

Per cert, ara si vols anar de ruta amb nosaltres també pots fer-ho llogant una bicicleta convencional o elèctrica al Bike Point del Golf Costa Daurada. Pots fer la teva reserva tot contactant amb Recepció o trucant al número que tens més amunt.