Actualidad
Golf Costa Daurada

Noticias de Golf Costa Daurada

El Carnaval del DiR Golf Costa Daurada ho peta

Només han calgut dues jornades per viure el Carnaval del DiR Golf Costa Daurada en tota la seva plenitud. I és que tant la sala fitness com les classes dirigides s’han vestit de gal·la per l’ocasió.

La classe de Spinning del dimecres 15 de febrer seguida del Body Combat han donat el tret de sortida a la festa carnavalesca del Golf Costa Daurada. Tot seguit ha estat el torn del Cul 10 i la Zumba, que han fet les delícies de tots els assistents a la classe.

La festa però, s’allargarà fins al proper divendres 24 de febrer, quan el Golf Costa Daurada es convertirà en l’epicentre del Carnaval a Tarragona, amb la presència, ni més ni menys, que de la comparsa Platinum. Una impressionat rua recorrerà el Club a partir de les 19 hores, engrescant a tothom i finalitzant amb una exhibició a càrrec d’una quarantena de ballarines i ballarins de la comparsa. No t’ho perdis!

I pels qui encara no s’hagin pogut apropar al Club, recordar-los-hi que tenen set dies per endavant per poder entrar al sorteig d’una quota gratuïta per al proper mes de març al DiR Golf Costa Daurada.

Consulta totes les fotos del Carnestoltes del Golf Costa Daurada aquí:

DiR – CARNESTOLTES 2023